Happy Birthday Perfect Insanity!

Szinte percre pontosan egy éve raktam ki a blog első hivatalos bejegyzését. Akkor még legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy ennyi ideig húzza az oldal. De szerencsére az első 2-3 hónap sikertelensége után nem adtuk fel, így elértük az egy éves kort. Ugyan voltak a blognak hullámvölgyei, nem mindig ment minden úgy, ahogy szerettem, szerettük volna. Például a tagfelvételeinkben is rendre rosszul döntöttem: a felvett tag eltűnt, vagy egyszerűen csak nem írt vagy videózott. De ezekre a rosszabb pillanatokra már később talán már nem is fogunk emlékezni. Viszont a blog valódi mérföldköveire igen: a közös filmnézésekre, a Sparrow-val közös munkákra, az első videóinkra, vagy az agyonoltott első kritikámra. Örömmel és büszkén tekintek vissza az elmúlt évre, mert habár nem egy hihetetlen nagyszabású blog a miénk, én még is nagyon örülök, hogy eddig kihúztuk. Mert azért jó lesz majd elmondani 5-6 év múlva, hogy annak idején alkottam valamit, amit még ha nem is néznek sokan, de páran igen. Ezek a dolgok engem hihetetlen sikerélménnyel töltenek el. Örömmel emlékszem vissza az összes videóm készítésére, még ha néhánnyal (A dögös és a dög, bláhh :D ) sokat is szenvedtem. Sok mindent elértünk ezalatt az egy év alatt, amely nekünk sokat számít. Dolgoztunk együtt a Baaadmovies-sal, a Movietank-kal, a Théo's Bloggal, és a MoovieMania-val is. Ezek az együttműködések mindig a kedvenceim voltak, és lesznek is. Örömmel tekintek vissza a kisebb-nagyobb Pro/Contra csatákra, az élménybeszámolókra, évösszegzésekre, élménybeszámolókra, vagy a díjátadónkra. Még ha kicsit sablonosan is hangzik, én mégis örök életemben emlékezni fogok ezekre a dolgokra, hiszem mindegyikük elkészítése élményszámba ment. Ahogy a videóké is, amelyek száma tőlem mostanában megcsappant, mégis imádom őket csinálni. Mert amikor elkészülsz egy videóval, és újranézed azt, az az érzés leírhatatlan.

Összességében hihetetlen büszke vagyok a blogra, és az utóbbi egy évére. Hiszen alkottam valamit, ami nem nagyszabású, de mégis az enyém, a miénk. Köszönöm mindenkinek, aki egy posztot, vagy kommentet írt, esetleg megnézte a videóinkat. Remélem jövőre ugyan itt, ugyan ekkor még létezni fog a blog, és még több dicsőséggel, és élménnyel a hátam mögött írhatok majd.

Köszönjük ezt az egy évet!

Sziasztok.

Címkék: 1. pi. születésnap 

Perfect Insanity Születésnap: Az 5 Kedvenc saját videóm

Folytatódnak a születésnapi bejegyzések, ezúttal egy top listát hoztam el nektek. A lista tartalmát néhány videóm fogja kitenni. A sorrendet két tényező szerint állítottam fel: Mennyire szerettem csinálni az adott videót, és milyen mértékben tetszett az összkép. Lássuk is a kis ranglistámat:

5. Karácsonyi Különkiadás: Chicken Invaders Revenge of The Yolk

Az első, és a mai napig utolsó játékbemutató volt ez. Nagyon élveztem a videót körülvevő munkálatokat, hisz a karácsony közelettének feelingje teljesen elkapott közben.A játékot is imádtam, a mai napig előveszem néha, hogy játsszak vele, igaz, azóta sem sikerült megölnöm azt a nyomorult acél tojást :D  . Viszont a végtermék lehetett volna jobb is, mert hiába volt jó a vágás, a hangszinteket egyáltalán nem találtam el, és volt, amikor semmit sem lehetett a hangomból hallani. De összességében mindig is az egyik kedvenc videóm lesz ez, főleg a hangulata miatt, amit talán mások nem éreznek át.

 



4.South Park: Nagyobb, hosszabb, és vágatlan

Negyedik helyet foglalja el a South Park első mozifilmjéről készített videóm. Nagyon szerettem ezt is csinálni, hiszen elég könnyű dolgom volt vele. A munka is gördülékenyen ment, sokat segített a videó elkészítésében az a tény, hogy az összes South Park részt láttam már, minimum egyszer. Szerintem a kivitelezéssel sincsenek komolyabb gondok, hiszen elég összeszedett lett, mondjuk ismét sikerült elcsesznem a hangszinteket, így néhol megint elnyomások voltak. Még is én nagyon szeretem megnézni ezt a videót, és bármennyire is rövid, én mégis a kedvenceim között tartom számon.

 

3.A dühöngő Grizzly

Avagy az eddigi legsikeresebb videóm. Hihetetlenül szerettem csinálni, emlékszem milyen lelkesedéssel vágtam bele a munkálatokba. A film is hálás alany volt, hiszen néhány dologba igen csak bele lehetett kötni. Emlékszem milyen büszke voltam, amikor össze dobtam az első intrómat is, ehhez a videóhoz.Ami miatt csak a 3., az az a tény, hogy viszonylag vontatottra sikeredett. Én mégsem tudok rá haragudni, hiszen ez indított el azon a pályán, ahol már több mint egy éve munkálkodom. Szóval ha ez a videó nincs, akkor nemhogy ez a toplista, de még a blog sem született volna meg. Így mindig hálásan, és élvezettel fogom végig nézni, még ha sokak unalmasnak is tartják.

 

 


2. A Temető Kapu

Éppen hogy lecsúszott a listám első helyéről ez a videó. Az előkelő helyezése a filmnek köszönhető elsősorban; A Temető kapu a kedvenc szar filmem, hiszen hihetetlen szórakoztatóan, és szerethetően rossz. Talán  nem szűrni le, de én nagyon szeretem ezt a filmet, még ha morbid módon is, ebből kifolyólag nagyon jó volt csinálni a videót. A videómat is egész jónak tartom róla, mondjuk a második rész már kissé túlsűrített, és tömörült lett. Mégis mindkettő hihetetlen nagy kedvencem, és ebben közrejátszik az a tény is, hogy az első rész a legelső Perfect Insanity-re készített videóm.

 


1. A Karate Kölyök

Azt le kell szögeznem, hogy nem ez a legjobb videóm. Mégis a legjobban szeretem az összes közül, mivel ez volt az első közös alkotásunk (azóta sajnos utolsó is) Juanitóval. Most mondhatjátok, hogy ez nem is valódi bemutató, de ami a vicc ebben, hogy a videót annak szántuk. Mégis egy élmény beszámoló lett helyette. És hogy miért első? A legfőbb oka az, hogy hihetetlenül jó volt csinálni. Ennyit még videó készítése közben nem nevettem, de szerintem Juanito sem. Azt tudni kell egyébként, hogy nagyon pepecselős munkát végeztünk ezzel a videóval, hiszen a hangot a látszat ellenére több darabban vettük fel. A sorozatos beszédhibák, vagy improvizációs gondok pedig olyan mókát jelentettek, amelyet a mai napig nem éreztem. Élveztük csinálni ezt a videót, és a lelkünket is bele adtuk. Ez talán sokak számára nem leszűrhető, de Én, és Juanito tudjuk ezt. Sajnálom, hogy azóta itt hagyta a blogunk, hiszen szerintem több ilyen videót is csinálhattunk volna..

 

 

 

Összességében ezek lettek volna a kedvenc videóim. Ezt ne vegyétek hiúságnak, vagy beképzeltségnek, hiszen teljes mértékben tisztában vagyok a videóim hibáival. Viszont én mindig is szeretni fogom még a legszarabb videómat is, hiszen munkám volt benne :D. Köszönöm hogy elolvastátok!

Címkék: 1. pi. születésnap 

A blog elmúlt évének legjobb pillanatai.

Sziasztok. Hát elérkezett ez a nap is, a PI. hamarosan pontosan egy éves lesz. De nem hamarkodom el a dolgokat, a nosztalgiázgatásokat és a többi dolgot későbbre hagytuk, azaz az első bejegyzés pontos idejére. De még előtte össze dobtam egy montázst az eddigi videóink néhány pillanatáról. Nagyon jó visszanézni, és büszke vagyok rá, hogy ennek a részese lehettem. Jó szórakozást hozzá! :)

 



Címkék: 1. pi. születésnap 

Paranormal Activity 3 - Filmhír

Idén kerül mozikba az utóbbi évek szerintem legtúlhypeoltabb filmjének, a Paranormal Activity-nek a 3. része. Igazából értetlenül állok a dolog előtt, nem értem miért erőltetik továbbra is ezt a franchise-t, főleg úgy, hogy a második rész egy hihetetlenül vállalhatatlan darab lett, plusz az ál-doku filmek sem hoznak mostanában túl nagy sikereket. Hogy őszintén megmondjam, ez a műfaj hiába az utóbbi évek legjobban sztárolt forgatási módszere, én még is kifejezetten utálom. Ahogy az eddigi PA. filmeket is. Hát, mindenesetre engem baromira nem érdekel, mert fogadni mernék, hogy egy hihetetlen unalmas, vagy erőltetett film lesz ebből is, ahogy az utóbbi Paranormális jelenségekből.. Mindenesetre nem sok infót tudni a filmről, annak ellenére, hogy állítólag Október 20.-án startol kis hazánkban, az IMDb oldala kihalt. Nem tudom még mit tudnak kituszkolni a franchiseból, de remélem nem sokat, és ismét bukik a film.. mert engem kifejezetten idegesít ez a görcsös erőlködés. Nektek mi a véleményetek?

Trailer:

 

Címkék: hírek 

Update

Sziasztok. Mint láthattátok elég kihalt a blog, ez a suliidőszak elkezdődésének velejárója. Személy szerint örültem, hogy hazaértem, nem hogy még filmezzek is. Hétvégén mindenképpen fel lendül a blog élete, bocsánat a 3 napos kihagyásért.



Szavazás Lezárva.

Sziasztok. Ezennel lezárom a következő videómmal kapcsolatos szavazást. A voksok nagy részét az Ámokfutó kamionok kapta, így ez a film lesz a következő alanyom. Hamarosan jelentkezem a videóval, köszönöm a szavazataitokat. Sziasztok!



Fertőzés - Filmhír

Sziasztok. Tudom, nem szoktam filmhírekről beszámolni, de megjelent az általam már nagyon várt "Fertőzés" magyar trailere. Főleg a színészi stáb csalogató, hiszen nagy nevek alkotják a film gerincét, elég ha Matt Damon-t, vagy Marion Cottilardot említem, de mellettük még helyet kap többek között Kate Winslet, Laurence Fishburne, Jude Law, illetve egyik kedvencem, Gwyneth Paltrow. A film rendezői munkáját Steven Soderbergh vállalta magára, akinek például a Traffic-et, vagy az Ocean's trilógiát köszönhetjük. Az első képsorok alapján a történet is rendben van, ha jól vettem ki, akkor a madárinfluenzára reflektál. Összességében egy elég várós filmmel van dolgunk. Nektek mi a véleményetek róla?

 

Címkék: hírek 

Közös Filmnézés: Pusztító Sziget By Frog&Théo 6.

Sziasztok. Szenvedéseink a végükhöz érnek, szerencsére. Köszönjük azoknak, akik megnézték a 3. közös filmnézésünk videóit( Ha voltak ilyenek rajtunk kívül xD).

 

Címkék: közös filmnézés v3