Total Recall trailer

Egy újabb nyári látványfilm kapcsán örvendeztettek meg minket egy trailerrel, az augusztus 3-án (magyar premier még nincs) megjelenő Emlékmás remake előzetese érkezett meg. A videóban látható, hogy bár teljesen új történetet ígértek, sok mindenben követik az 1990-es film szerkezetét, viszont látszik az is, amit már eddig is tudtunk, hogy a Mars nem fog szerepelni. Ennek ellenére remélem, hogy a vége felé pár új fordulattal lepnek meg minket. Idáig mindenesetre nagyon tetszik, amit láttam és már most biztos vagyok benne, hogy az operatőri munka zseniális lesz, és hogy Kate Beckinsale szája 2 percnél nem lesz többet csukva.

Címkék: comingsoon 

A bejegyzés trackback címe:

https://perfectinsanity.blog.hu/api/trackback/id/tr14356222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GrazorBourne · http://perfectinsanity.blog.hu/ 2012.04.03. 19:52:12

Most néztem meg a 90es verziót, tetszett, de full ugyanezt megcsinálták csak jobb grafikával plusz kiveszik a marsot akkor az elég gané dolog lenne, ugyanaz a sztori csak más ruhában. Ötlet szánalmas, de az effekteket látván azért van pénz!
A remény hal meg utoljára....