Gaben - Gengszterklip

 Íme! A legújabb filmbemutatóm. Nem kis munka volt az tény. Remélem tetszik. Tessék, a november óta készülő videó:

Címkék: 3. évad 

A bejegyzés trackback címe:

https://perfectinsanity.blog.hu/api/trackback/id/tr904175481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GrazorBourne · http://perfectinsanity.blog.hu/ 2012.02.23. 21:39:52

Hát ez rohadt jó volt.:) Az a vágás...ordít róla a gúny...IMÁDOM!:)

Dr.Jones · http://mediaviagra.blog.hu 2012.02.23. 21:45:41

Ez bámulatos!
Tényleg fasza videó, látszik, hogy sokat dolgoztál rajta ;) Szakadtam :D
És Pope az új hősöm.

Gaben No.1 2012.02.23. 22:17:33

@danialves: @GrazorBourne: @Dr.Jones: Kösz szépen a dícséreteket :D Sokat jelentenek! :)

filmkiller · http://rosszfilmekoldal.blog.hu/ 2012.03.18. 12:35:10

Ebben a filmben nincs semmi ami miatt rá lehet mondani, hogy rossz film, ez a film direkt ilyen és aki erre a filmre azt mondja hogy rossz az saját magát égeti. Ezek a világsztárok összedobtak egy filmet csak úgy mert ehhez volt kedvük, nem gondoljátok komolyan hogy majd pont a magyar közönség miatt fognak agyalni azon hogy milyen legyen a film hogy az megfeleljen bárkinek is. Ezek full extrás kocsi csodákkal járnak full gazdagok meg amugy is a legnagyobb sztárok, prodigy busta xbit,stb: az a röhej hogy pár izlésficamos magyar magát filmkritikusnak valló senkiházi egy ilyen filmet fikázni akar.

Gaben No.1 2012.03.18. 13:06:10

Kedves @filmkiller: ! (A tisztelthez nincs elég bőr a képemen)
Most akkor te azt mondod nekem, hogy nincs jogom valamit kritizálni, mert direkt szarra csinálták? Felvilágosítanálak, hogy minden filmnek, ami kereskedelmi forgalomba kerül az a célja, hogy tetszen a nézőnek. Ha csak úgy magukba akrtak volna röhögni rajta, akkor nem került volna piaci forgalomba.
És nehogy egy olyan ember mondja már meg nekem mi égő és mi nem, akinek a repertoárjában olyan videók vannak melyek a napiszarra is felkerültek. Na ennyit az ízlésficamomról.
Mivel eddig csak ilyen és ennél alpáribb dolgokat tudtál hozzáfűzni a blog témáihoz, így megkérnelek, hogy többet ne látogasd az oldalt. Senki nem kíváncsi a sárdobálásodra. Köszönöm!