Perfect Insanity - Néhány apróbb változtatás

Sziasztok. Azt hiszem ilyen írást sem csináltam még, de eljött az ideje volt, hogy a rovatok között végre rendet tegyek, mert volt 1-2 igazán inaktív.

Amelyeknek vége szakad:

-Zenei rovat (egy időre): Azt hiszem ez kézenfekvő, hiszen a zenei rovat nagyon kihalt, több hónapja került fel utoljára videó, és kedvem sincs igazán többet csinálni. (Ha valaki a szerkesztőséből AKTÍVAN vállalná, szóljon)

-Sorozatszemle : Avagy nem vész el, csak átalakul. Elég szegényes felhozatal volt sorozat kritikákból, így úgy gondoltam összeolvasztom az írásos kritikákkal ezeket.

-Az elmúlt 10 év Oscar filmjei: Ezen rovat megszüntetésének prózai okai vannak, JokerT, aki korábban szerzője volt ennek itt hagyta a blogunkat.

-Mit várunk...? - Azt hiszem ez is kézenfekvő, hiszen Sparrow-val közösen indult ez a project, és úgy döntöttem, mással nem csinálom.

-Termék topic: Nexus távozásával hontalanná vált, így ezt is beszüntetem.

Amelyek érkeznek:

-Tematikus hetek, újra : Azt hiszem 2-3 hónap telt el a zombihét óta, Théoval és DaniAlvessel most két tematikus hetet is tervezünk, ezek mellett hamarosan kezdődik az általam vezetett Oscar hét is.

-Villámkritikák:  Nem túl eredeti, de annál időtállóbb ötlet. Talán senkinek nem kell körülírnom, miről is szól majd ez a rovat. (Ha mégis: rövid, pár szavas kritikák)

-Átalakult Dumájunk! rovat: Visszatérünk hamarosan az első adás formulájához, és 1-2 téma alapján tartjuk majd az adást.

-Illetve jövőhét végétől indítok egy "meglepetés" rovatot, amelyet már szintén felhasznált más is, de ahány megközelítés, annyi kivitelezés..

- Új szerkesztő: Ez még nem biztos, de valószínűleg a blog egyik egykori kritikusa ismét visszatér köreinkbe.

- Nagy valószínűséggel bevezetjük az írásos kritikákban a filmek osztályzását, mert jobb összképet tudunk úgy adni az alkotásról.

 

Hát, röviden, tömören ennyi változtatást eszközölök, esetleges igényeiteket kommentben jelezzétek.

Sziasztok!

 



A bejegyzés trackback címe:

https://perfectinsanity.blog.hu/api/trackback/id/tr454093381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gaben No.1 2012.02.11. 20:28:51

Az én új rovatom nem számít? Mert mindjárt jön a második rész is :)

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2012.02.11. 20:59:00

Sorozatszemle nem egy halott dolog, csak úgy érzem, hogy azt legalább évadonként, és aktuális szériáknál érdemes, úgyhogy nem jön össze nap, mint nap anyag hozzá. Ettől függetlenül május-júniusban a szezon végeztével fogok írni párat

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2012.02.12. 10:28:54

És mi lesz az évösszegzéssel?

Golden Heart Chris (törölt) 2012.02.12. 11:20:41

Sziasztok, Golden Heart Chris vagyok a Játékbarlangról, ne haragudjatok, hogy nem ide illőt írok, de úgy vélem, erről tudnotok kell. Fő inspirálónkat, a Baaad Moviest kritizálni kezdte egy nevesincs senki, Filmkiller, aki a műfajunk legalja, gyakorlatilag arcon köpte Sortert és Blacksheepet, majd ezek után kiírt egy bejegyzést a honlapjára, ahol saját sértettségétől elvakítottan, hamis információkra alapozva szánalmas idiótáknak állítja be a Baaad Movies alkotóit.

rosszfilmekoldal.blog.hu/2012/02/10/a_baaad_movies_feladta

Írtam is erről egy cikket, amelyben megfogalmaztam az objektíven megfogalmazott értékelésemet a munkásságáról, amit természetesen kitörölt arra hivatkozva, hogy a Baaad Movies is kitörölte az ő kommentjét. Ennek az emberben a műfajunkban semmi helye, létjogosultsága nincs.

jatekbarlang.blog.hu/2012/02/12/haduzenet_rossz_filmek_filmkiller_blogja

FroG · http://smokingbarrels.blog.hu/ 2012.02.12. 12:34:12

@Sparrow: Technikai gondok miatt sajnos késik..

@Golden Heart Chris: Semmi gond, köszönjük a linket, nagyszerű cikket írtál, amellyel teljes mértékben egyet értek.