Act Of Valor - Filmhír

Azt a betyár szentségit! Tudom, hamar belevágtam a közepébe, de a lent látható trailer nagyon jól össze van vágva.. De lássuk a részleteket.

Az Act Of Valor egy február 24.-én megjelenő akció-thriller, amely a NAVY Seals (különleges erők) embereiről szól. A film stábjában igazából nincsenek nagy nevek, a rendezőpárosnak (Mike McCoy & Scott Waugh) nem hogy együtt, de önállóan is ez lesz az első filmje. A színészek és a forgatókönyvíró sem túl ismerős számomra, azonban az alap téma, a Tv spot, illetve a megjelent képek alapján egy pörgős akciómozira számítok, sajnos ilyenekből csekély mennyiséget kapunk mostanában, jót pedig csak elvétve. Ahogy már említettem, a trailer baromi jól összevágott, és bár Eminemet utálom, a Not Afraid című száma tökéletesen passzol a mozgókép alá. Ti mit vártok a filmtől?

 

Címkék: hírek 

A bejegyzés trackback címe:

https://perfectinsanity.blog.hu/api/trackback/id/tr54078057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2012.02.11. 13:27:28

Gondolom történet meg színészi alakítások nem lesznek, de ettől még úgy érzem, baromi jól fogunk szórakozni