The Avengers - Filmhír

A korábban megjelent Bosszúállók trailer után a tegnapi (magyar idő szerint ma hajnali) Super Bowl szünetében kaptunk egy újabbat, és ugyan ez az előzetes sem árul el túl sok mindent, mégis többet sejtet, mint az előző. Mint már korábban említettem, felemás érzelmekkel várom a közelgő Marvel All Star gálát, hiszen az alapkoncepció nem túl ütős, és a forgatókönyvért valamint a rendezésért felelőst Joss Whedon sem tűnik túl biztatónak. Azonban a látvány, és a színészek talán képesek lesznek feldobni a filmet, és akár egy igazán élvezhető zúzdát kapunk. A látszólagos történet aligha ígér többet. Íme a szóban forgó trailer:

 

Címkék: hírek 

A bejegyzés trackback címe:

https://perfectinsanity.blog.hu/api/trackback/id/tr564071729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2012.02.06. 16:47:07

A leírtakból egyértelműen leszűrhető, hogy még éléetedben nem fogtál a kezedben Marvel képregényt.;)

FroG · http://smokingbarrels.blog.hu/ 2012.02.06. 16:53:15

@Sparrow: És valószínűleg nem is fogok. Egyébként azt hiszem, a képregényfilmek nem csak a hozzád hasonlóaknak készülnek ;)

FroG · http://smokingbarrels.blog.hu/ 2012.02.06. 16:56:13

Jah és persze bocsánat, ha megsértettem néhány képregény fan szenzitív lelki világát a nagyfokú hozzá nem értésemmel.. :)

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2012.02.06. 17:15:49

@Sparrow: A Marvel képregényeknek mi közük van ahhoz, hogy milyen film készül belőlük?
Én sem fogtam még soha életemben a kezemben Marvel képregényt, de elég belőlük készült adaptációt láttam ahhoz, hogy rájöjjek, ezeknek az filmeknek sosem a sztori az erősségük...

Je m'appelle Théo · http://www.theosblog.blog.hu 2012.02.06. 17:48:32

@Sparrow: egyet kell értenem @danialves: által mondottakkal. Mi köze van a képregénynek a filmhez? Az alapkoncepció, OK. Azonban, ha a film rossz (ne temessük amúgy előre, mert lehet még jó) , mint elég sok adaptáció, az még nem jelenti az, hogy az alapjául szolgáló képregény is rossz. Értelmezd máskor azt, amit leírnak és utána írd le, amit gondolsz.

Dr.Jones · http://mediaviagra.blog.hu 2012.02.06. 18:55:46

Joss Whedon nem tűnik biztatónak????
Jobb kezekbe nem is kerülhetett volna a projekt. Ha még így is szar lesz, biztos lehetsz benne, hogy bárki más kezében csak még szarabb lett volna :D

FroG · http://smokingbarrels.blog.hu/ 2012.02.07. 12:47:03

@Dr.Jones: Hát az IMDb-s filmográfiája számomra nem túl biztató.

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2012.02.07. 13:53:25

@FroG: Joss Whedon elég sok mindent letett már az asztalra.
Hozzá kell tennem, egyedül a Firfefly-t láttam (nézem még mindig) tőle, és az számomra nem volt olyan jó, mint amekkora hype-ot kapott
De abból a szempontból mindenképp biztató a neve, hogy talán nem valami sablonos sztorit kapunk.