Theo's Blog K.O.mmentátor rovat 53. rész Théo vs Frog

Címkék: with théo 

Meeko: Vesztesek bosszúja (The Losers)

 Mai választásom a Vesztesek bosszúja (The Losers) című filmre esett.A 2010-ben, Sylvain White által rendehttp://www.videoland.hu/kepek/vesztesek_bosszuja.jpgzett film egyáltalán nem hasonlít az 1970-ben kiadott "The Losers" című képregényhez, kivétel a "vesztesek"-et.

A film lényegében arról szól, hogy a "vesztesek" névvel ellátott titkos amerikai csapatot kirakják egy bolíviai dzsungelbe.Clay (Jeffrey Dean Morgan) vezetésével, Jensen (Chris Evans), Rogue (Idris Elba), Pooch (Columbus Short) és Cougar (Oscar Jaenada) megkezdi az akciót, de némi probléma akad, mivel a megsemísíteni kívánt terülten gyerekek is tartózkodnak.Clay és csapata beront a táborba és kimenti a gyerekeket, viszont egy belső ember Max (Jason Patric) elárulja őket és a gyerekekkel együtt felrobban a helikopter.Azt hiszik, hogy Clay-ék is felrobbantak,azonban élve kerülnek ki a dzsungelből.A semmiből bukkan fel Aisha (Zoe Saldana),aki alkut köt a "vesztesek"-kel.

A helyszín folyamatosan változik szinte minden 5. percben máshol vagyunk. Főleg a nagyvárosokban játszódnak az események.Zsúfolásig van a film akció jelenetekkel, úgyhogy abból nem lehet hiánya a nézőnek.

A színészi játékról csak annyit, hogy tökéletesen alakít minden színész a filmben.Jeffrey Dean Morgan ugyanúgy jól szerepel ebben a filmben,mint az Odaátban amit nagyon szeretek.:D Zoe Saldanaaz Avatarban, vagy mint Chris Evans a Fantasztikus négyesben.Szóval vannak ebben a filmben is jó színészek.

Magamrészéről szerintem nagyonjó film, s nekem a kedvenc részem az mikor Jensen elakar tulajdonítani a GOLIATH Worlowide cég számítógépéről adatokat és hát elkapják...

Üdv.:Meeko!

Címkék: írásos elemzések 

Frog&Sparrow- Emlékezz Titánokra


Frog&Sparrow- Emlékezz a Titánokra
Uploaded by sjay95. - Full seasons and entire episodes online.

Címkék: élménybeszámoló 

Batman: Arkham Elmegyógyintézet

Sziasztok!

Ma az egyik kedvenc képregényemről lesz szó, a Batman: Arkham Elmegyógyintézetről.

http://www.szub.hu/uploads/2008/08/arkham.jpgA képregényt Grant Morrison írta és Dave McKean illusztrálta. A történet arról szól, hogy az Arkham Elmegyógyintézet páciensei, Joker vezetésével átveszik az uralmat az intézetben, és a gondozókat túszként tartják fogva. Csak akkor hajlandóak elengedni őket, ha Batman, aki sokukat odajuttatta, bemegy hozzájuk. Természetesen A szuperhős egy cseppet sem gondolkodik, hogy melyik lehetőséget válassza...

A történetről nem írnék többet. Egy hihetetlenül profin elkészített pszcihothrillerről van szó. Az illusztrációk sötét, depressziós hangulatot árasztanak magukból. Az olvasót gyakran elfogja a félelem, ahogy halad előre a történetben. A képregény olyan szövegeket tartalmaz, amik miatt már megéri elolvasni ezt a remekművet. Különösen Kétarcú, Holdról való beszéde, aminek akkora súlya és mondanivalója van, amilyet utoljára a Fűrészben tapasztaltam. A képpanelek elrendezése is érdekes. Pont olyan szétszórt, pont olyan összevisszaság, mint a szereplők lelki világa.

A Batman: Arkham Elmegyógyintézet egy nagyon nyomasztó, sötét hangulatú mestermunka, amit nagyon ajánlok a Batman rajongókon kívül a pszichothriller rajongóinak és azoknak is, akik szeretik, ha egy történet mögött van üzenet, mondanivaló.

Köszönöm, hogy elolvastátok!

Sziasztok!       

Sparrow ( Movie Tank )                               

 

 

Címkék: vendégbejegyzés 

Theo's Blog K.O.mmentátor rovat 52. rész Théo vs Frog

Théo mindent elmondt a részletekről, még1x köszönöm neki a meccset, és remélem ez egy hosszú együttműködés kezdete :)

 

Címkék: with théo