A Legsötétebb Óra - Filmhír

Idén rogyásig vannak a mozik a különböző sci-fi akció filmektől. Ezekkel a legnagyobb gond általában vagy az ötlettelenség, esetleg az amerikai önajnározás. Előbbit tapasztalom a Legsötétebb Óra című film első megjelent szinkronos trailerénél. Kérdem én, Mi a franc már az, hogy láthatatlan űrlények (vagy mik ezek)? Tényleg eddig eljutott Hollywood? Egyébként ha ettől a fatális idiótaságtól eltekintünk, akkor akár még értékeket is találhatunk a rövidke előzetesben. Például azt, hogy látványos lesz a film, valószínűleg az űrlények kispórolásával nyertek erre büdzsét, és a zene is úgy ahogy elmegy. Viszont a stábtagok közül egy darab embert nem ismerek, csak Emile Hirsch neve rémlik valahonnan.. Egyébként ez lesz a rendező, Chris Gorak 2. filmje,  eddig csak a nagyon "biztató" , Otthon, biztonságban című filmet rendezte (ahogy Powertől értesültem, az elég unalmas darab lett). Gorak amúgy korábban dolgozott díszlettervezőként olyan nagy filmekben, mint a Harcosok klubja. Mindenesetre én kíváncsian várom a filmet, bár valószínűleg csak egy újabb amcsi kliséparádét tárnak majd elénk, egy ilyen rendezővel, és 44 milliós büdzsével nem tudom, hogy mi mást nyújthat az alkotás.  Szerintetek?


 

Címkék: hírek comingsoon 

A bejegyzés trackback címe:

https://perfectinsanity.blog.hu/api/trackback/id/tr803355712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2011.11.05. 17:06:17

Szerintem ez a fatális idiótaság egészen eredeti, ha megnézed a többi idegeninváziós filmet, ráadásul rengeteg egyedi megoldásra ad lehetőséget. Na meg hátha van vmi értelme annak is h Moszkvában játszódik

FroG · http://smokingbarrels.blog.hu/ 2011.11.05. 18:24:13

@danialves: Eredetinek eredeti, de kitudja milyen hatással lesz ez a filmre. Lehet, hogy teljesen kiölik ezzel a feszültséget, ugyanakkor sok jó dolog is kisülhet, Pl. ebből az elektromosságos dologból. Érdekes lesz a végeredmény.

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2011.11.05. 20:48:59

@FroG: Azért a "mindkét irányba is elsülhet" és a "fatális idiótaság" között van különbség