Elmélkedés a jövőmről..

 Sziasztok. Tudom, megígértem hogy az Update bejegyzéseket videókra váltom, viszont most egyrést betegeskedem, másrészt nem volt időm és alkalmam felvenni ezeket a dolgokat.

Nah szóval: Lehet villámcsapásként érhet titeket, de teljesen ráuntam a blog körüli munkálatokra. Nem szeretek már videózni, mi több, írni sem. Előbbinek fő okai azok, hogy nem igazán érzem a videóimat jónak, és nagyon sokat vesződöm az elkészítésükkel. Korábban boldogan csináltam minden bemutatót, 2-3 óra alatt készen voltam velük, viszont az Oscar videómat 7 (!) óráig szerkesztgettem, jelenlegi alanyomba pedig 3 óra befektetése után még csak 4 perc van készen. Ezek után kijelenthetem, hogy nem megy ez nekem. Nem tudom miért, de úgy érzem belefásultam ebbe a blog vezetősdibe. Még egy ilyen kis blog irányítása is nagy feszültséggel jár, hiszen én mindig is törekedtem arra, hogy mindenkit a szemem előtt tartsak, és segítsek nekik mindenben.Nem régen új társulat építésébe kezdtem ,azonban az új csapat építésével csak leplezni tudtam a blog jelenlegi problémáit. Azaz a látogatóink folyamatos csökkenését. Most mondhatja nekem bárki az iskolát, meg stb., de a tavaly őszi-téli statisztikák sokkal jobbak voltak a jelenlegieknél. És itt gyökeredzik a jelenlegi legnagyobb problémám: egyszerűen feleslegesnek érzem a munkáimat, és a beléjük fektetett időt, valamint energiát. El sem hiszitek milyen nehéz végigszenvedni egy fosvány filmet. 

Tanácstalanul állok a blog és a saját jövőm előtt. Hogy őszintén megmondjam, én abbahagynám, viszont az oldal szétesne, és azt nem tudnám végig nézni. Nem tudom mi legyen, mivel lehetne javítani a nézettségi arányt stb..

Ha van valami ötletetek, véleményetek, azt kérlek írjátok le kommentben, hogy tudjam mégis ti mit gondoltok a dologról. Sziasztok..



A bejegyzés trackback címe:

https://perfectinsanity.blog.hu/api/trackback/id/tr883298137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pizzapapa · http://warzoneonline.blog.hu/ 2011.10.13. 12:23:14

Szia Frog!
Szerintem kár lenne abbahagyni. Inkább bízz meg valakit a blog ideiglenes vezetésével és tarts egy kis szünetet. És csak akkor postolj, ha van kedved.

Nyáron minden nap raktatok ki egy cikket, szerintem ez baromi sok. Célszerűbb lenne, ha csak akkor tennétek ki cikket, amikor tényleg úgy érzitek, hogy valamit meg akartok osztani az emberekkel.

2011.10.13. 19:02:54

Én szerintem az Oscaros videód is tök jó lett. Szavaztam is rád. Amúgy én egyetértek pizzapapával.

GrazorBourne · http://perfectinsanity.blog.hu/ 2011.10.13. 21:15:12

Heló Frog, figyelj, adj egy kis időt az új csapatnak, én is ígérem pár hét múlva rá kapcsolok, bővülni fog a repertoár, bár nem tudom, hogy örülnek e a játékoknak, és pizzapapa ötlete sem rossz amúgy, menj el táppénzre.:)

Dr.Jones · http://mediaviagra.blog.hu 2011.10.14. 14:50:25

Először is, tapasztalataim szerint a látogatók nem csak nálad, hanem szinte minden más blogon is fogyatkoznak, én legalábbis úgy vettem észre, hogy még a legrégebb óta működő, felkapottabb blogokon is jelentősen kevesebb a komment, mint 1-2 évvel ezelőtt. Ez nem tudom, mitől van, de én így látom.
Másodszor pedig, teljesen normális az, hogy unod a blogolást, ez velem is elég gyakran előfordul. Volt, hogy hetekig nem írtam egy sort se (az ilyenek miatt érdemes elraktározni pár kevésbé érdekes posztot - de ha sokan vagytok, akkor ez nem is fontos, mivel a többiek tudják tartani a frontot). Szóval szerintem pihenj egy nagyot, töltődj fel, és rövid időn belül újra érezni fogod a lelkesedést ;) Nem kell ezt az egészet ennyire komolyan venni, és ilyen drámaian felfogni :D
Látogatók szerzésének a legegyszerűbb módja pedig az, ha rengeteget kommentelsz más blogokra - főleg a nagyobb, ismertebb blogokra -, de tartalmas, érdekes vagy vicces dolgokat, ne csak pár szavas kommenteket írj, mert így az emberek megjegyzik a nevedet, kíváncsiak lesznek rád és átjönnek a te blogodra is. És ha tetszik nekik, amit itt találnak, akkor már nyertél is pár visszatérő látogatót. Nagyon-nagyon kevesen vannak, akik olyan szórakoztatóan írnak, vagy olyan érdekes témákat feszegetnek, hogy tulajdonképpen semmit nem kell tenniük a látogatottság növelésének érdekében.
Nektek egyébként a facebook is egy jó táptalaj lehet, hiszen minél többen vagytok, annál többen tudjátok megosztani ott is az egyes bejegyzéseket.

FroG · http://smokingbarrels.blog.hu/ 2011.10.14. 22:17:52

Köszi srácok a biztatást srácok, meg próbálom megfogadni a tanácsaitokat :)