ComingSoon (okt.14.-21.) by danialves

 Folytatva a megkezdett tradíciót, ismét jelentkezem a következő hetekben várható filmek listájával, megpróbálva látatlanban értékelni őket.

okt. 14

The Thing

Az 1982-es horror (amit szégyellem, de még nem láttam) előzménye lesz az azonos című film, ami egy testrabló űrlény és egy antarktikai kutatócsoport harcát mutatja be az eredetihez hasonlóan. Ha a történeti összekötéstől eltekintünk, vehetjük akár rebootnak is, ennek megfelelően sok újdonságot nem kell várnunk. A viszonylag névtelen rendező és színészgárda sem ad bizakodásra okot, szóval teljesen B-filmes hangulat lengi körül a trailert, de a téma elég lehetőséget ad arra, hogy ez akár egy jó film is legyen.

The Big Year

 Három válságos életű madarász nekiáll egymással versenyezni amolyan bakancslista-szerűen, tehát a film ez utóbbinak köszönhetően minden bizonnyal nagyon mélyenszántó és nyálas akar lenni a film. A történeti rész megértése kb. ennyire kötött le, a trailer második felében már azon gondolkodtam, hogy egy másfél órás vígjátékból miért nem tudnak olyat rakni az előzetesbe, amin lehet nevetni. (Feltéve - és nagyon remélve -, hogy a kiesem-a-csónakból/nekimegyek-a-fának/orra-esem-egy-kőben jellegű poénok nem ezt a célt szolgálták). Ez nekem bőven elég ahhoz, hogy ne nézzem meg.

Texas Killing Fields

 

Texas City mellett van egy terület, ahol az elmúlt 40 évben 60 holttestet találtak, a film innen kapta a címét. Detektívjeink a legfrissebb áldozat kapcsán egy sorozatgyilkos után kezdenek nyomozni, azaz nagyjából egy szokásos krimit kapunk. Ezen felül még lesz benne (legalább) egy autós üldözés, valamint láthatjuk Sam Worthington-t shotgunnal lőni. Sok potenciált nem látok benne, de úgy érzem nagyon elrontani se tudják, szóval egy jó közepes krimit várok ettől a címtől.

Tresspass

 

Azt hiszem ugorjunk egyet, nincs itt semmi látnivaló (szó szerint). Most komolyan, egy 90 perces film arról, hogy végre kinyitja-e azt a rohadt széfet?

Father of Invention

 

Nem feltétlenül humorosabb, mint a fent említett The Big Year, de a történet sokkal érdekesebb és talán több lehetőséget is tartogat. Vagy ha nem, akkor nézzük meg csak Kevin Spacey miatt.

okt. 21

Paranormal Activity 3

 Azt hiszem bármit mondok a filmről, úgyis le leszek szólva, szóval akinek tetszett az első kettő, az nézze meg, akinek nem, az meg ne.

The Three Musketeers

 Itt van az adaptáció remake-jének a remake-je, és az egyetlen újdonság, amit bele tudtak rakni, az egy repülő hajó. Azonban a producerek és a stúdiók nagyon is jól tudják, hogy miért ülök be manapság a moziba, ahelyett, hogy letölteném a dvdripet a kalózöbölből, ezért a film látvány/történet hányadosa minden bizonnyal egy elég nagy számot fog kiadni. Szomorúan  be kell, hogy lássam, már csak szar filmekre járok moziba.

Johnny English Reborn

 Sokkal többre ne számítsunk, mint amit az első rész nyújtott (sőt, inkább kevesebbre), de ez szerintem bőven elég amellett, hogy Rowan Atkinsont újra a vásznon láthatjuk.

Margin Call

 
"You're selling something that you know has no value." És elkezdődött a pénzügyi válság.... Az egész cikkből ez a film hoz legjobban lázba, rengeteg remek színész (bár nem feltétlenül a legnagyobb nevek), egy kis dráma, és egy nagyon szokatlan, de nagyon közeli téma. Alig várom, hogy lássam.

Címkék: comingsoon 

A bejegyzés trackback címe:

https://perfectinsanity.blog.hu/api/trackback/id/tr483287665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Je m'appelle Théo · http://www.theosblog.blog.hu 2011.10.12. 17:20:46

a Három muskétást lehet megnézem...a többi nem igazán dob fel :)