Heló, Perfect Insanity

    Sziasztok, Grazor Bourne vagyok, ezen év februárjában kezdtem el foglalkozni komolyabban videókkal, először játékzenék lefordításával  startoltam, majd áprilisban elkészítettem a Dead Space végigjátszásának 1. részét, mára befejeztem, és új projekteket indítottam útra. Szeptemberben megcsináltam az 1. játékbemutatómat, alanyom a Singularity nevű FPS játék volt.
    Így találkoztam a Perfect Insanity szerkesztőségével, szeretném megköszönni Théonak és FroGnak, amiért kaptam egy helyet e blog szerkesztői közt, remélem rászolgálok.
    Mivel óhajtok rászolgálni? Nos, feladatul azt kaptam, hogy játékteszteket készítsek írásos illetve videós formában egyaránt! Ezenkívül egyéb, játékokkal foglalkozó videók készítése lesz a feladatom!
   
    Ez az első videóm a blogra, remélem tetszeni fog, üdv Grazor Bourne:

   

Címkék: 2. évad 

A bejegyzés trackback címe:

https://perfectinsanity.blog.hu/api/trackback/id/tr753278592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Jones · http://mediaviagra.blog.hu 2011.10.05. 07:50:28

Nem sok ilyen jellegű videót nézek, de ez volt az egyik legjobb, amihez eddig szerencsém volt :)
Általában nálam már ott elcsúszik a dolog, hogy a blogger túl unottan adja elő a mondanivalóját, esetleg mélyebb hangot magára erőltetve próbál meg idősebbnek tűnni vagy egyszerűen csak bármiféle hangsúlyozás nélkül olvassa fel a szöveget, én meg három perc múlva már hangosan horkolok. Szerencsére ezzel itt nem volt gond, meglepően jó hangod van hozzá, és érdekesen tudod előadni magad még akkor is, ha néha éreztem egy pici erőltetettséget, és az angol kiejtésen is lehetne még csiszolni ("dzsírsz of var"). Az Összegzés, Végső értékelés stb részekre osztás szerintem jobb lett volna, ha nem emeled őket így ki, hanem valahogy a szövegben összeolvasztod őket, mert ez írásban lehet, hogy működik, de itt fura volt nekem legalábbis, hogy mindig bemondtad, miről fogsz beszélni.
Persze nem értek én az ilyen videós bemutatók készítéséhez, de laikusként ez a véleményem. A további videóidat meg kíváncsian várom :)

A játékról annyit, hogy nem vagyok oda az FPS-ekért, de ez elég hangulatosnak tűnik ahhoz, hogy kipróbáljam. Mondjuk nálam az is negatívum, hogy taktikázni kell, nem pedig "rambózni", de szerintem adok neki majd egy esélyt ;)

MrRaizy 2011.10.05. 08:33:05

Ejhaa marha jó kis videó lett ! Gratulálok hozzá