ComingSoon (szept 30. - okt. 7.) by danialves

Ebben a rovatban tervezem összefoglalni a következő hetek várható (amerikai) megjelenéseit, ezek közül kiemelve a megtekintésre érdemes alkotásokat.

szept. 30.

50/50

A film egy rákbetegséggel diagnosztizált ember történetét próbálja meg feldolgozni humoros formában. A külföldi szakma által találóan megnevezett dramedy (a dráma és vígjáték keveréke) műfaj eléggé sikamlós talaján próbálkozik majd, ugyanis a legtöbb ilyen alkotás elbukik azzal, hogy a humor és a dráma egymás rovására megy. (Itt nem feltétlenül csak a hangsúlyosságra, de minőségre is érdemes gondolni: pl. Adam Sandler néhány filmjének szánalmasan erőltetett tanulsága). Szóval a lehetőség mindenképpen megvan ahhoz, hogy jó film legyen belőle.

Dream House

Egy család új házba költözik, ahol gyilkosság történt és szellemek járnak mindenhol. Ez elég ismerős idáig, és úgy néz ki a Más világ (The Others) c. filmből is loptak egy-két dolgot, de reméljük ennek ellenére fog 92 percnyi borzongást okozni nekünk a film.

okt. 7.

Real Steel

Ha még nem jön ki a könyökünkön a Transformers és a Rocky, akkor most megkaphatjuk a kettő keverékét egyben. Na jó, a történet talán nem ilyen egyszerű, de a trailer-ben már rengeteget össze tudtam számolni a szokásos klisék közül: a lecsúszott, megtört harcos/sportoló, aki az új lehetőség hatására visszatér, a gyenge, semmire se jó robot, aki végül legyőz mindenkit, és arra is nagyobb összeget mernék tenni, hogy a kissrác is végül megtalálja a családját Hugh Jackman és Evangeline Lilly személyében. Ami pozitívum, hogy idén már másodszor nézhetjük az óriásrobotok elképesztően látványos harcát, valamint az, hogy a próbavetítések alapján arról pletykálnak, hogy talán mégsem lesz ez olyan rossz film

 

The Ides of March

Politikai dráma George Clooney-val és Ryan Gosling-gal. Kell ezen kívül mondanom még valamit?

Talán azt, hogy a Velencei Filmfesztivál nézői a történetet kifogásolták, ami ebben a műfajban elengedhetetlen része egy jó filmnek, mindenesetre könnyen lehet, hogy a színészek játéka elviszi a hátán a filmet. (Ahogy youtube-on találóan megfogalmazták: "This whole movie could just be about all of these actors sitting around taking a shit and I'd still go see it. This is one HELL of a cast.")

Címkék: comingsoon 

A bejegyzés trackback címe:

https://perfectinsanity.blog.hu/api/trackback/id/tr943258222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gaben No.1 2011.09.29. 11:35:19

A The ides of march nagyon várós, Gosling hatalmasakat alakít :D

MrRaizy 2011.09.29. 15:58:51

50/50 tutti nézős !!