Emberi százlábú 2 - Filmhír

 Én aláírom, hogy kell az undor a népnek. Kellenek olyan filmek, amiknél a popcorn kifordul az ölünkből, és valami egész más a gyomrunkból is. "Az emberi százlábú" első része pont erre volt jó, ha már filmnek rossz volt. A gusztustalan alapötletet a gyenge színészi játék, és az igazán gyenge megvalósítás tette "taccsra" (hogy a hányást ne csak a filmben látottakkal hozzam össze). A második részről készült egy "érzelmi" trailer, amiből, magáról a filmről semmi nem derül ki, csak annyi, hogy lesz olyan undorító, mint az első és, hogy a mozik takarítói nénijei készülődhetnek. 



A bejegyzés trackback címe:

https://perfectinsanity.blog.hu/api/trackback/id/tr613218384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.09.14. 15:17:55

Az itthoni mozik takarítói viszont hátradőlve röhöghetnek tengerentúli kollégáikon, hiszen nálunk úgysem fogják adni moziban.:D

MrRaizy 2011.09.14. 16:55:58

@Sparrow: Minek adják a Magyar mozik?? kifizetne ezért a szaréért ? Az első is egy kalap foss nem is értem miért kell csinálni még 1 részt . .