Review rovat: A miskolci Boni és Klájd (Nevezésem a Filmelemző Oscarra)

Címkék: review rovat 

A bejegyzés trackback címe:

https://perfectinsanity.blog.hu/api/trackback/id/tr63091806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.07.23. 18:06:41

Nekem nem tetszik a videód. Eleve nem vagyok a Review rovatod rajongója, mert összecsapottnak érzem a videókat. Ez még a többihez képest egész jó volt, mert egy hangyányival részletesebben beszéltél a filmről. De ettől még nagyon felületes és összecsapott. És amúgy hogyan lehet összehasonlítani az Avatárt a Bonnie és Clyddal? Az intro is elég ötletszegény, bár elég jól kivitelezett. A lényeg az, hogy nagyon felületes a bemutatód, és ez minden videódra igaz. De ez csak az én elbaszott hülye fejem vélemény nem kell komolyan venni. Sok szerencsét az Oscaron!

Je m'appelle Théo · http://www.theosblog.blog.hu 2011.07.23. 23:07:05

@Sparrow: köszönöm a meglátásokat :) sajnos nem vagyok olyan profi filmelemző, és csak ilyen stílusban tudom előadni a véleményemet :)

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.07.24. 09:56:34

@Je m'appelle Théo: Például azt tudnám neked tanácsolni, hogy emelj ki konkrét jeleneteket, azaz ne csak a trailert használd fel a videó alapjául, hanem az egész filmet. Kicsit több időráfordítással nem lenne semmi gond a videóiddal.