Pókember 2 (Spider-Man 2)

Nekem mindig is ez volt a kedvenc Pókember filmem,szerintem ez sikerült a legjobbra az összes közül. Tudtátok,hogy ez a Pókember film Oscart nyert vizuális effektek terén? Nem is csoda...

Címkék: írásos elemzések 

Frog-Jonah Hex part1

Elkészültem következő videómmal, folytatás hamarosan!

 

Címkék: 1. évad 

Pókember (Spider-Man)

Régen anyukánkat kértük,hogy a Nők Lapja mellé csapjon oda egy Pókember képregényt is újság vásárláskor.Aztán a Fox Kidsen követhettük Peter Parker mozgalmas,látványos életét Pókemberként. Majd 2002-ben Sam Raimi a mozivászonra varázsolta Pókember ugrabugráló,csuklójából hálót kilövő, kék-piros ruhában elétet mentő, gonosszal harcoló történetét.

Címkék: írásos elemzések 

Ananász expressz (Pineapple Express)

Te,hé te,hééé tee! Adjad mán oda azt a dzsójint.Háháhááá. Jaaj bazki...

Nem tudom mit szívtak a rendezőéknél, nem tudom ki találta ki, nem tudom,hogyan csinálhatták,de az biztos,hogy ez egy HATALMAS film a maga műfajában. Két ökör két órányi ökörködése,eszméletlen.



Helló,Perfect Insanity!

Tádám! Egy új arcot köszönthettek a Perfect Insanity blogon,engem,||aNtHoNy||-t! Írásaimat olvashattátok a MoovieMania blogomon,amit nem fejezek be,magyarul a két blogban veszek részt egyszerre.Remélhetőleg (sőt,biztos) nem fogok eltűnni hetekre,írásaimat itt és a MoovieMania-n olvashatjátok!



Nexus:John Rambo


 


   Tudom, hogy Frog már bemutatta ezt a filmet írásos formában, de én is elszeretném mondani róla a véleményemet. Jó szórakozást hozzá!

Címkék: 1. évad 

Kedvenc Karaktereim Top10 by Frog

Egy újabb top10, ezúttal a kedvenc filmes, és sorozat karaktereimet mutatom be.

Címkék: top10 

Jamie Tha Killa:Sorority Row

Heló régen irtam már és úgy gondoltam most kicsit hosszabban írok egy semilyen filmről(lehet nem gondoltam végig rendesen :-D).A Sorority Row egyedül azoknak ajánlott akik szeretnek időt pocsékolni,szeretik a kb közepes vérmennyiséget cgi-ként látni vagy esetleg a fanatikus tinihorror kedvelőknek.A Film története az egyértelműen egy Tudom mit tettél tavaly nyáron kopi:

Öt egyetemista lány egyik diáktársát szeretné megviccelni, ám az ártalmatlannak tűnő csíny halálesetbe torkollik. Az elkövetők esküvel próbálják örökre magukban tartani ezt a szörnyű tettet, ám köztudott, hogy az ígéretet nem mindig könnyű megtartani, pláne ha ilyen kegyetlen dologról van szó. Ám a diplomaosztó ünnepséget követően egy rejtélyes alak kezd el módszeresen vadászni a fiatal lányokra...

 

 

Ha ez nem hasonlít akkor én egy 70-éves,löttyedtcsöcsű öregasszony vagyok. A főszereplők jellemtelenek,de annyira ha nézzük a filmet néha azt se tudjuk most ki halt meg,egyedül a szőke csaj Jessica kapott egy ugyan felejthető,de legalább értékelhetően megírt karaktert még ha a színész nem is játszik jól.A rendezőnek ez a második filmje az első egy 2007-es krimi:a Suttogás ami nem olyan rossz.A zene az egész jó arra adtak a készítők és szerepel a filmben Carrie Fisher is(őt ki nem ismeri?) ő egy öreg terminator nagyit játszik nagyon felejthetően,bár szimpatikusan.Nagyon fordulatosra tervezett film volt de a  fordulatok olyan gyengék hogy inkább kinevetjük a színészeket.Ha már nevetés a film-ben nincs egy poénos karater se Jessica bitch beütésén lehet nevetni a tragikus játéka miatt.A szereplők halála felüdülés,a film vége összecsapottab bármilyen "semilyen" filmnél  a rendezés és a szereposztás valamint a karakterek megírása igen igen gondot okozhatott a készítőknek mivel ezeket mind olyan rosszul oldották meg  hogy a film tizedik percétől az utolső momentumig és még a stáblistánál is szidtam őket.Miért is a tizedik perctől?A válasz egyszerű,az első 10 perc egy igen hangulatok kezdés volt ami utána következik pedig..... .Végszóként egy jól kezdődő film volt és lett belőle híg,unalmas,túljátszott,gyerekes,csajos idiótaság

 

Na mindegy a film 10:4         

Ui:Egy ideig megint nem leszek