Frog:Fifa 11

Nah ha már bemutattam a Fifa 10-et, és azt mondtam hogy tetszik, akkor erre nem találok szavakat. Mielőtt valaki kiokítana hogy a Konzolos Fifa 10, illetve a Pc-s '11 szinte megegyezik, elmondom hogy tudom.

Abszolut nagy változáson ment át az új Fifa, ugyanis megkapta többek között a konzolos Fifa 10 "köntösét". A látvány nagyon jól sikerült, valamint a hangulat is magával ragadó. Pontosan nem tudom hány db stadion található a játékban, de szerintem 15 fölött van ez a szám, ami nagyon jó, ugyanis így még jobban bele élheti magát a játékos az egyes környezetekbe. A játékélményt ismét a magyar kommentárral csökkentették, igaz az előző évinél kicsiny mértékben jó, de ez sem lett igazán átütő, mert ok hogy mostmár mondanak konkrét dolgokat (pl: igazodás az időjáráshoz, stadionhoz, stb..) de nekem még így is túl vontatott, túl nyers, nem is beszélve a sok önismétlésről.

A játék nagy újítása a grafikában, illetve az újonnan bevezetett (pc-re) mozgási, és fizikai motorban rejlik. Nagyszerű grafikát kapunk, a játékosok arca szépen kidolgozott. A mezek már gyűrődnek, valamint vizesek lesznek, vagy éppen egy kis piszok ragad rájuk egy becsúszás alkalmából. A fizika is nagyon jó, igaz található benne néhány hiba, (pl: Volt olyan nekem, hogy Yaya Toure-t (kb 190 cm, 95 kg) Enoh (173 cm kb 75 kg) lazán ellökte, vagy beállt elé, és feltartotta).Bevezették már végre a 360 fokos mozgást is, amivel könnyeb a cselezés, valamint a helyezkedés.

A játékmódokban is történt változás. Sokkal realisztikusabb lett a Manager mód, itt már nem vehetsz meg sztár játékosokat csupán pénzen, mert vagy a klub nem engedi, vagy a játékos nem óhajt csatlakozni néhány kifogás miatt. A többi játékmódban nem történt változás olyan nagy mértékben, hogy ezt le kelljen írnom.

Helyet kaptak még az irányított gól örömök is, melyeket megszerezhetünk egyes teljesítmények elérésével, és ezután használhatjuk őket különböző gombkombinációkkal.

Végső soron egy pofás kis játékot kapunk, köröket ver a '10-re. Remélem hogy ezen a nyomon haladnak az EA-s srácok, és jövő ősszel is egy jó kis game-nek örülhetünk.

 


 

 


 

Címkék: írásos elemzések 

A bejegyzés trackback címe:

https://perfectinsanity.blog.hu/api/trackback/id/tr252390729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.