Rainbow Six Vegas 2

 Ubisoft, Tom Clancy, ennyi szerintem elég is lenne, annak aki nem az olvasson tovább..

A 2008 áprilisában megjelent játék nekem a mai napig a kedvencem. 

Az új részre eltörölték Keller karakterét, így a játékos megcsinálhatja saját karakterét, a csúzlik száma is megnőtt, minden klasszikus benne van a 92F Berettától az MP5-n keresztül egészen az AK47-ig. Ami elég nagy újítás az a fejlődési "rendszer" minden gyilkos találat után XPt kap a gamer, és ha y xp összejön akkor előléptetnek, és elérhetőek lesznek az új fegyverek, ruhák, sisakok, lövedékálló mellények, stb...

2 Offline játékmód van, egyik a story, amit szerintem nem kell magyaráznom, a másik a terrorist hunt, ahol egy pályára ledobnak sok csúnya bácsit (későbbiekben: hajdúpetyák,) neked meg le kell szedned őket, akár egyedül (Lone Wolf) akár a 2 társaddal akik a story módban is veled vannak. 

A története teljesen elhanyagolható, nincsenek benne videók, de mégis magával ragad a játék, annyi a lényege, hogy Las Vegasban vannak a hajdúpetyák, neked meg kell védened tőlük a várost.

Az AI elég okosra sikerült, ezt a játékot nem fogod úgy végignyomni, hogy csak mész és lősz. Ha ilyet akarsz akkor töltsd le valamelyik trainert és örülj magadnak. Normál esetben keményen használnod kell a fedezékeket (ezt k.rva jól megcsinálták szerencsére), a snake camerát (ajtó alatt átnézhetsz vele), füstbombákat, villanógránátokat, stb. -az ellen is fogja használni;)

Offline mód 9/10 -mert kétszer végigtolhatod, de aztán unalmas lesz. (én most nyomom kb. 19. alkalommal.)

Online: Minden más játékokban IS ismerős mód benne van:

-Cooperative Story: sima, story mód, de most élő emberek vannak veled.
-Cooperative Terrorist Hunt: ua.
-Deathmatch, Team Deathmatch: nem magyaráznám...
-Team Leader: Mindkét csapatban kijelölnek 1-1 vezért, és őket kell leszedni, különben ha a többi hajdúpetyát küldöd le, akkor visszatérnek 10-20 mp után.
-Total Conquest: 3 műholdvevő van a pályán, akkor nyersz ha mindhárom a te csapatod irányítása alatt van.
-Attack and Defend: Ebben három "lehetőség van":.A csapatnál van egy táska, B csapat megszerzi, és hazaviszi. Második lehetőség: Bombát kell élesíteni, és megvédeni.. A harmadiknál, túszokat kell kiszabadítani, de ha a másik csapat akár direkt, akár véletlenül kivégzi őket akkor a terroristák nyernek.

Online mód 10/10

és a szokásos videó (most 2) (nem, nem azért csinálom, hogy Kowalskyt hallgattassak mindenkivel :) ) A második videó végén a játék hivatalos trailere van.

 

Download:
FLVMP43GP
Download:
FLVMP43GP
Címkék: írásos elemzések 

A bejegyzés trackback címe:

https://perfectinsanity.blog.hu/api/trackback/id/tr162292545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.