Fifa 2010 (PC teszt) by Frog

Úgy gondoltam, hogy pár héttel a Fifa 2011 megjelenése előtt szeretném nektek bemutatni a kistesót , vagyis a 2010-et.Sokak szerint ez az EA Sports eddigi legrosszabb Fifája, bugokkal tűzdelt, valami a grafika sem egetrengető.

Mivel én nem vagyok grafika mániás, és a bugok sem különösebben zavarnak, így játszom rendszerességgel.
Nah hát kezdjünk is bele.

Az EA sok újítást tett a játékba, de ami eddig jó volt, az is megmaradt.
Újítások:
-A játékmódok beliekkel kezdeném:
Helyet kapott az "Idény" amiben csak egy csapatot kell irányítanod, valamint az igazolásokkal sem kell törődnöd. Továbbá fejlesztettek a "Be a Pro" vagyis "Légy profi" játékmódon, mely PC-n még így is elmarad a PES féle Becoma a Legend-től.
Az átigazolási rendszeren csak névleges változtatásokat végeztek, de az alapjai ugyanazok maradtak.

Személyes kedvencem az Online ,illetve többszemélyes játékok, amelyekben általában a haverokkal hülyülünk, vagy éppen internetes bajnokságokban veszek részt.

Nah szóval. A  manager módot taglalnám részletesen.
A legnagyobb hibája, hogy ha megfelelő a pénzügyi háttered, akkor bárkit megvehetsz *szinte bárhová.(*Kivételt képeznek ezalól a rivális gárdák pl:Barca-Real). Valamint az hogy kivették az edzések típusának, illetve intenzitásának állítását.
A pozitívumai így is megmaradtak, gondolom ezeket nem kell sorolnom.

A játék nagy előnye a Pes-sel szemben az, hogy az EA-s srácok alkotása sokkal több licencet kapott, illetve ehez megjelent a Hajdú B. - Faragó kettős alkotta magyar kommentátori páros.(Igaz néha ez negatívum is , ugyanis gyakran semmi konkrétumot nem mondanak el a meccsről, remélem ezt az Október elején megjelenő 11-ben pótolják)

A játék beígért változtatásai, mint -pl a NexGen látvány, vagy a mezgyűrődés, háló animáció, 3d-s fű, 360 fokos mozgás- ,mind kimaradtak. Azért én személyszerint szeretném ha ezek azért a 2011-ben már benne lennének. Sokat várok attól a játéktől, de erről majd októberben ;)

Végszóként elszeretném mondani, hogy engem bármikor, bármennyi időre le tud kötni ez a játék, és szerintem ezzel nem egyedül vagyok.

A végére én is raknék be 2 videót, ami az én saját góljaim tartalmazza

Download:
FLVMP43GP
Download:
FLVMP43GP
Címkék: írásos elemzések 

A bejegyzés trackback címe:

https://perfectinsanity.blog.hu/api/trackback/id/tr472292594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

||aNtHoNy|| · http://mooviemania.blog.hu/ 2010.10.04. 22:46:14

Szerintem is jó játék ez,csak engem leginkább a kommentátorok zavartak,azzal,hogy minden meccsen kb. ugyanazt mondták... Ha a Barcával voltam akkor szüntelenül "A brazil képű Henry" mondat ismétlődött akárhányszor Henrynél volt a labda.Meg tényleg az a másik amit írtál,hogy van amikor semmi konkrétat nem mond el a meccsről. Vagy pl a meccs elején lévő köszöngetések meg azok a baromságok, hogy: " Ez a nap is gyönyörű,szép az idő,alig fúj a szél,kiváló meccsre számíthatunk ettől a két, szintén kiváló csapattól." És kb minden harmadik meccsenként ez a szöveg ment az elején. De amúgy tényleg jó játék ez :D