Viszlát Perfect Insanity!

Igen, a cím nem megtévesztés, sajnos másfél év munka után itt hagyom a blogot, és a blogos világot, hogy miért? Most kifejtem.

Anno, amikor belekezdtem a blogba, fogalmam sem volt még arról, hogy magunkhoz képest ennyire népszerűek leszünk. Dőlt a nézettség, a kommentek, és a dícséretek a videóinkra. Aztán (mint ahogy az lenni szokott), főleg a saját lustaságom miatt alább hagytak a visszajelzések, és a mai napig nem álltak vissza a kezdeti elismerésekhez. Azonban ne értsetek félre, nem ez a fő gond, hanem a saját hiúságom. Mint akkor, úgy most is ellustultam, és - részben magánéleti problémák miatt de - abbahagyom a további kritikákat, mert nem szeretném félkész fércmunkákkal kiszúrni senki szemét.

Bármennyire is szomorú a távozás, azért nagyon jó lesz visszaemlékezni arra, amit itt elértem: Részt vettem két Oscaron, megrendeztünk négy közös filmnézést, létrehoztuk és elhülyültünk a dumáljunk rovatba, és sok nagyon, de nagyon jó arcot ismertem meg, róluk is írnék egy kicsit.

Théo : Azt hiszem veled alakult ki a legbizalmasabb kapcsolat a blogtagjaink közül. Bár korábban nem ismertük egymást, és élőben még nem találkoztunk, de olyan, mintha már ezer éve ismernénk egymást. Baromi sokat nevettünk együtt, és létrehoztuk (a végül megszűnő) Football Networkot is. További sikereket kívánok neked a saját blogodon, és itt is. Köszönöm az együttműködést.

Power : Nem túlzok ha azt mondom rólad, hogy az egyik legjobb haverom lettél, és azóta is az vagy. Megannyi skype beszélgetés, egymás szivatása, és idiótaságban volt részünk, mindezt netes összeköttetéssel. Baromkodtunk Football Managerben, és viccelődtünk filmekkel és színészekkel, valamint sosem felejtem el a szuperhős tanárodat XD . Azt tanácsolom neked végül, hogy folytasd a rossz film bemutatóid, mert ha szorgalmasabb lennél, akkor az egyik legjobb lehetnél ebben a kategóriában. További sikereket, és köszönöm az eddigi munkádat!

Gäben : A blog egyszemélyes kreatív kiskönyve. Gaben, azt hiszem te vagy az az ember, akinek minden egyes megszólalásán nevetni tudok. Nah nem azért, mert annyira szerencsétlen lennél, hanem mert baromi jó poénjaid, és őrült ötleteid vannak, amelyeket jó érzékkel sütötted el, szintén skype konferenciák alatt, a telefon betyárkodásod pedig felejthetetlen marad. Neked is csak azt tudom ajánlani, hogy folytasd a Review és a bemutató videókat, mert baromi jó vagy bennük. További sikeres melót!

Grazor Bourne: Grazi, azt hiszem te vagy a legtehetségesebb független játékkritikus. Szórakoztató, pattogós kritikáid minden más által alkotottakat maguk mögé utasítanak. Csak annyit kérek, maradj meg ennyire közvetlen, jó arc srácnak, aki eddig voltál, ne add el az Isten adta tehetséged, és folytasd az éneklést, mert azzal is sokra viheted. Köszi a munkáid, és további sikeres alkotói kedvet.

Danialves : Dani, talán te vagy a blog legjobb írója, és ha így folytatod, még jobb kritikus lehet belőled. Ezek mellett nagyon jó ember is vagy ,akinek minden bajomat elmondhattam, és meg is hallgattad őket. Köszi továbbá a bíztató szavakat is, amelyeket nemrég írtál nekem, és további jó munkát kívánok!

PCVeterán : Veti, azt hiszem Te vagy a legígéretesebb játékkritikus, hiszen fiatal korod ellenére baromi összeszedettek és szórakoztatóak, és nem utolsó sorban a gondolkodásod és a helyesírásod is (a mai fiatalokat tekintve) megfelelő. További szorgalmas munkát, és eredményekben teli éveket kívánok neked!

Jumoer : Téged még nem igazán ismerlek, de beszélgetéseink alapján Te is jó embernek tűnsz. További sok sikert a rovatodhoz, és a magánéletben is mindenhez!

Továbbá köszönöm Sparrownak, Blacksheepnek, Sorternek , Brusenak , Juanitonak, Nexusnak, Anthonynak és minden nézőnek, kommentelőnek, hogy közvetetten vagy közvetlenül részese volt a karrieremnek.

Hangoztatom, a Blog nem szűnik meg, csak én távozom a stábból!

Köszönöm az élményt srácok, soha sem felejtem el a Perfect Insanity-t!

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://perfectinsanity.blog.hu/api/trackback/id/tr924455538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Je m'appelle Théo · http://www.theosblog.blog.hu 2012.04.16. 21:08:48

sajnálom...ahogy már MSN-en is mondtam, kár érte, hiszen tehetséges vagy, de az érv és ismerve, hgoy miért hagyod abba, mindent magyaráz. Örülök, hogy fekértél tagnak és mint "tiszteletbeli tag" remélem köztünk maradsz :) Köszönük Frog! :)

PCVeterán · http://pcveteran.blog.hu/ 2012.04.16. 21:26:55

Kár, hogy elmész, nem is tudom elmondani mennyire, de én is köszönök mindent FroG!

FroG · http://smokingbarrels.blog.hu/ 2012.04.16. 21:54:23

@Je m'appelle Théo: @PCVeterán: Köszi srácok, nagyon jól esett a kommentetek . :)

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2012.04.16. 22:09:20

Csatlakozom az előttem szólókhoz, köszönöm a lehetőséget és az itt leírt szavaidat is! Sajnálom, de mint már mondtam, tiszteletben tartom a döntésed.

!Márk! · http://smokingbarrels.blog.hu 2012.04.16. 22:16:50

Természetesen én is sajnálom, hogy elmész, de úgy sem lehet már lebeszélni róla. Megértem, hisz nekem is voltak mélypontjaim a blogolásban. Köszönöm a dicsérő szavakat, és hála neked sok jó arcot ismertem meg. Remélem azért a csapategység így is megmarad srácok.

COdY · http://warzoneonline.blog.hu/ 2012.04.17. 10:32:13

Sajnálom, hogy így döntöttél de biztos meg vannak a személyes okaid erre. Kollégámmal együtt nagyon örülünk, hogy megismerhettünk és remélem azért ha egyszer sikerül az oly sokat emlegetett blogtalálkozót összehozni még találkozunk:) Addig is sok szerencsét kívánok neked a továbbiakban!

FroG · http://smokingbarrels.blog.hu/ 2012.04.17. 15:12:05

@danialves: @Powerful900: @COdY: Köszönöm mindhármótoknak. Én is örülök, hogy ilyen jó embereket ismerhettem meg!

ARSENAL4EVER 2012.04.17. 22:28:23

Én is sajnálom, hogy abbahagyod. Igaz mostanában nem beszéltünk sokat, sőt semennyit sem, de egy kitartó, jó kritikusnak ismertelek meg, úgyhogy gondolom -sajnos- nyomós okod volt erre a bejelentésre. Remélem, hogy a magánéleted rendeződik, és akár fél, akár 1 év múlva még visszatérsz folytatni munkádat.
Sok Sikert az életben, amibe belekezdesz, a személyiséged miatt biztos sikerülni fog.

GrazorBourne · http://perfectinsanity.blog.hu/ 2012.04.18. 15:44:06

Én nem írom, hogy sajnálom, hogy elmész.De nem azért mert nem lenne így, hanem azért mert mindenki ezt írta.xD
De azért remélem egy nap visszajössz, mikor már nem érzed kötelességnek a videós írós munkát, hidd el hiányozni fog és néha még fel fel fogsz bukkanni, mert az alkotás olyan mint a drog.:)
És nem is fogok búcsúzni mert facen elérhetsz akármikor, dumálhatunk és tényleg nem csak azért mert úgy "benyaltál" a búcsú levedben.:D
De komolyra fordítva, köszi a kedves szavakat, hasonlókat neked.

2012.04.21. 11:21:50

Sajnálom, kár hogy elmész. Jók voltak a videóid csak kár hogy az utóbbi időbe nem voltak videók felőled.