TRAILER: Abraham Lincoln, a vámpírvadász

 Lássuk...volt már színes bőrű félvámpír, csillogós bőrű "csinivámpír" és volt Lugosi Béla, magyar legenda. A vámpírok díszes társaságába, illetve ismeretségébe keveredik ezután Abraham Lincoln, hajdani amerikai elnök. A probléma ott kezdődik számomra, hogy nem látom át teljesen a film alapkoncepcióját. Lincolnból vámpír és szuper erőkkel bíró emberfeletti lény lesz? Esetleg ő fog a vámpírok ellen harcolni? Egyáltalán, hogy ölik majd meg, hogy, ha vámpír...végülis, őt fegyverrel ölték meg. Vagy ezüstgolyó volt? Tudja a fene. Nem mondanám, hogy várós film, de már csak az átláthatóság kedvéért megérheti majd megnézni ezt a filmet.



A bejegyzés trackback címe:

https://perfectinsanity.blog.hu/api/trackback/id/tr144125239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2012.02.22. 20:27:21

Hát, mivel a film címe Abraham Lincoln, a vámpírvadász, szerintem Lincoln fogja vadászni a vérszívókat. De ez csak egy tipp...
Mindenesetre Johnny Cash a trailerben nagyon feelinges.:D