Left 4 Dead 2

Nem ígérhetek mást csak vért verítéket és könnyeket

Ezt a Churchill idézetet akár játék készítői (Turtle Rock Studios) is mondhatták volna. Nem tették. Sok értelme nincs a játéknak, gyilkolhatsz, a nőd idegeire mehetsz vele, és kb. ennyi. A bejegyzés se lesz túl hosszú, csak valami bemutatkozó félének szánom. Vissza a játékra... Offline mód nagyon rövid. De (tudom, nem lehet a "de" szócskával mondatot kezdeni (lesz*rom)) az online rész viszont zseniális, benne van minden ami egy jó online játékba kell. A szokásos játékmódok, felesleges oldalakat írni róla... Töltsd le Vedd meg, és nyomasd, Barátok közt alatt jól ellehet vele szórakozgatni :)

Offline mód megér 6-7 pontot, mert leköt, AI elég hülye, de most őszintén.. Mit vársz a zombiktól? Bugok is akadnak rendesen (pl. zombicsávó az ablakpárkányon túl áll a levegőben... Amúgy engem Hajdú Petyára emlékeztetett... Bele is eresztettem pár skulót:))

Online mód: 9

És akkor egy videó: (2:13nál Mortimer visszatér:))

 

Egy gyors kérdés: Melyik legyen a következő játék? Most ezek vannak feltelepítve, de ismerek egy jó, és gyors "webáruházat"

Blur
Colin McRae – Dirt 2
Far Cry 2
GTA IV
GTA IV – Episodes from Liberty City
Left 4 Dead 2
Mirrors Edge
Need for Speed Shift
Need for Speed Undercover
Race Driver Grid
Rainbow Six Vegas 2
Resident Evil 5
Rig ’n’ Roll
Soldier of Fortune II
Split Second Velocity
The Saboteur
Tropico 3
Tropico 3 – Absolute Power

 

Download:
FLVMP43GP
Download:
FLVMP43GP
Címkék: 1. évad írásos elemzések 

A bejegyzés trackback címe:

https://perfectinsanity.blog.hu/api/trackback/id/tr192281384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.