A Perfect Insanity 2011-es éve

Sziasztok. Először is boldog új évet mindenkinek!

Másodszor!

Úgy gondoltam, így év végével írok egy apróbb összegzést, amely a blog idei eseményeit foglalja össze, nagy vonalakban.

A PI első teljes éve véleményem szerint nagyon jól sikeredett. Ennek ellenére az esztendő eleje nagyon rosszul sikeredett. A téli hónapokban részben betegség és kedvhiány miatt nagy inaktivitás uralkodott a blogon. Poszt sem igazán készült, és a kis csapatunk is megfogyatkozott. Ennek a zuhanásnak Théo vetett véget (ezúton is köszönöm neki), aki segítségével, és pozitív terveivel kirántotta a blogot a méretes fekáliából. Ezután több projectnek (legfőképp a MovieTankkal közös videóknak) köszönhetően a blog nyárra már - magunkhoz képest - egész nagy nézősereget tudhatott magának. A kommentek is érkeztek, a látogatási statisztikák is növekedtek, szerintem ez az időszak a blog eddigi legnagyobb fénykora. Mint szokás, ezután ismét völgy, majd újra emelkedés kezdődött. Ez utóbbi a blog második generációjának (Power,Gaben,DaniAlves,Grazi,Théó, és Én) köszönhető.

Több téren is nagyszerű élményeket értünk át: 3 közös filmnézést szerveztünk, megalapult a a review és a Dumáljunk rovat, meghívást kaptunk a Játékbarlang rádiójába, és az Oscaron is néhányunk (pontosabban Gaben) dicséreteket kaptunk. Azonban a Sparrow-val közös munkánk felbontása néhány hónapra árnyékot vetett.

Összességében nagyon elégedett vagyok az idei évvel, amely szerintem nagyon jól sikeredett.

Így a végére szeretnék mindenkitől bocsánatot kérni, a betervezett két videó hiánya miatt. A karácsonyi különkiadásra sajnos nem volt időm, így egyenlőre csak 3 perc van kész. A DVD vásárlási bakim megörökítésen pedig az szabott korlátot, hogy nem találom a kamerám adatkábelét, amelyre szükségem lenne a videó elkészítésére..

Mindenkinek Boldog Új évet kívánok a PI. csapat nevében!