Frog&Sparrow- Cloverfield,Black Swan


Frog&Sparrow- Cloverfield
Uploaded by sjay95. - Classic TV and last night's shows, online.


Frog vs Sparrow-Black Swan
Uploaded by sjay95. - Full seasons and entire episodes online.

Címkék: élménybeszámoló 

Oscar Esélylatolgató

Sziasztok. A latolgatást a színészek "teljesítményével" kezdeném.

Jelöltek:

Legjobb férfi főszereplő

Javier Bardem – Biutiful
Jeff Bridges – A félszemű
Jesse Eisenberg – Social network – A közösségi háló
Colin Firth – A király beszéde
James Franco – 127 óra

Itt én szívem szerint James Franconak adnám. Baromi meggyőző volt, és olyan szinten hozta a karakterét, hogy húhh.. :D. A legfőbb esélyes viszont Colin Firth. Ő is eléggé meggyőző volt, viszont én Franco diadalának jobban örülnék.

Legjobb női főszereplő

Annette Bening – The Kids Are All Right
Nicole Kidman – Rabbit Hole
Jennifer Lawrence – Winter’s Bone
Natalie Portman – Fekete hattyú
Michelle Williams – Blue Valentine

Itt Natalie Portman a legnagyobb esélyes, és én is őt díjaznám. Elkápráztató volt a játéka, könnyen lehetett vele azonosulni (mondjuk ez így kicsit képzavar, mert én egyáltalán nem tudok azonosulni egy balerínával), de értitek mire gondolok. Remélem ő nyeri a díjat, és ezzel meglesz az első szobrocskája.

Legjobb férfi mellékszereplő

Christian Bale – A harcos
John Hawkes – Winter’s Bone
Jeremy Renner – Tolvajok városa
Mark Ruffalo – The Kids Are All Right
Geoffrey Rush – A király beszéde

Itt két ember között vacilláltam, Goeffrey Rush, és Christian Bale között. Mindkettőjük nagyot alakít. Nálam kicsit Bale felé dől a mérleg, de majd meglátjuk.

Legjobb női mellékszereplő

Amy Adams – The Fighter
Helena Bonham Carter – A király beszéde
Melissa Leo – The Fighter
Hailee Steinfeld – A félszemű
Jacki Weaver – Animal Kingdom

Itt a két Figteres hölgy között gondolkodtam. Szerintem Melissa Leonak kellene nyernie, Bonham Carter győzelmének viszont nagyon nem örülnék.

Legjobb rendező

Darren Aronofsky – Fekete hattyú
Ethan Coen, Joel Coen – A félszemű
David Fincher – Social network – A közösségi háló
Tom Hooper – A király beszéde
David O. Russell – The Fighter

Egyértelműen Aronofskynak kellene bezsebelnie. Nagyszerű rendező, és főleg neki köszönhető a Fekete hattyú zsenialitása. Fincher is már rászolgált az Oscarra, de ha eddig nem nyert abszolut zseniális filmekkel, akkor szerintem ne most kezdje el, mert a Social Networkért nem érdemelné meg a díjat.

Legjobb eredeti forgatókönyv:

Mike Leigh – Another Year
Scott Silver, Paul Tamasy, Eric Johnson – A harcos
Christopher Nolan – Eredet
Lisa Cholodenko, Stuart Blumberg – The Kids Are All Right
David Seidler – A király beszéde

Itt az Eredetet favorizálom. Az utóbbi idők legjobb forgatókönyvét alkották meg ehhez a filmhez, ehhez kétség sem férhet. Viszont attól félek, hogy A király beszéde nyeri, aminek gyakorlatilag egy nulla a forgatókönyve.

Legjobb film

127 óra
Fekete hattyú
The Fighter
Eredet
The Kids Are All Right
A király beszéde
Social network – A közösségi háló
Toy Story 3.
A félszemű
Winter’s Bone

Elérkeztünk a "fináléhoz". Hogy őszintén megmondjam, fogalmam sincs melyik film lesz a befutó. Én egyértelműen a Fekete Hattyúnak adnám a díjat, igazából a Közösségi háló díjazásának nem annyira örülnék, de annyira nem fájna a fejem tőle, mintha a Király beszéde kapná. Nekem abszolút nem tetszett az a film, ha nincsen Colin Firth és Geoffrey Rush, akkor egy rakás kakkanat lenne.

Kíváncsian várom a díjátadót, remélem az általam favorizált díjazottak futnak be.

Peep Peep Cheerio!



Frog:Vitathatatlan 3 pt1

Visszatértem a videózáshoz. A mai alanyom a Vitathatatlan 3, amelynek egyenlőre csak a történetét vezetem fel.


[Perfect Insanity Team] Frog- Vitathatatlan 3 part1
Uploaded by sjay95. - Watch feature films and entire TV shows.

Címkék: 2. évad 

Szavazás


BINGO ONLINEFXWeb pollsGAMBLING NEWSPLATINUMPLAY
Címkék: szavazás termék topic 

Oscar Hét vége

Úgy döntöttem, hogy időhiány miatt a maradék két filmet nem nézem meg.

Pénteken vagy szombaton jön egy összegző/esélylatolgató poszt.

Sziasztok



Oscar Hét: A Harcos by Frog

A mai film egy igazán kivételes darabhttp://planetill.com/wp-content/uploads/2011/01/the-fighter-8240-poster-large.jpg, amit a színészi játék tett azzá, de erről majd később.

Micky Ward mindig felnézett féltestvérére, Dickyre. Dicky boxoló volt, azonban nem vitte sokra alkohol, és drog problémái miatt. Öccse is ezt a hivatást választja, azonban az elején csak ugródeszkaként használják a leendő sztárok előtt. Azonban amikor a testvérpárnak sikerül egymás mellett, egymással dolgoznia, egy hihetetlen sorozat indul.

Igazából nem tudom hová sorolni ezt a filmet, ugyanis vannak benne drámai, és humoros jelenetek is. A film ugye egy igaz történeten alapuló dráma, így akár életrajzi filmnek is tekinthető.

Mint ahogy azt írtam a felvezetőben, a színészi játékok egyértelműen elviszik a hátukon a filmet. Kiemelném itt a két főszereplőnket Mark Wahlberget, és Christian Bale-t, mindketten életük alakítását nyújtják.

A hangulat és a megvalósítás nagyon egyedi. Baromira eltalálták a rapszódikus hangulatot, amit a nagyszerű zenék már csak tetőznek. A boxmeccsek nagyon egyediek lettek, talán a legélethűbb megvalósítás etéren amit valaha láttam.

A karakterek is igazán jók, főleg azért mert kiegyenlítik egymást. Wahlberg karaktere a visszahúzódó srác, akivel szimpatizálni tudunk, Bale-é pedig a zűrös báty szerepe, akin pedig néha elcsodálkozunk, néha pedig mosolyt csal a szánkra a fura megnyilvánulásaival.

Ezt a filmet mindenkinek ajánlom, főleg a box rajongóknak!

 

Címkék: írásos elemzések 

Fifa 11 bajnokság sorsolás

Íme itt a bajnoki csoportkör sorsolása, és a szabályok :) Mindent köszi Théo!

 

Játékhoz szükséges: FIFA 11 (ha nincs meg, szerezd be, de sürgősen, mert diszkvalifikálva leszel) 1.01-es Patch – FIFAHungaryról letölthető, ha 21% körül megakad, akkor légy türelmes, folytatni fogja. GameRanger – szükséges a hálózat létrehozásához Mérkőzésekre vonatkozó információk: Játékmód: Klasszikus Játékidő: 6 perces Játéksebesség: Átlagos A 2011. januári átigazolásokat használhatjátok, aki egyéb igazolásokat (pl. Messit átrakja az Udinesebe) használ, az felszólítható a változtatásra, illetve ha ezek után sem hajlandó változtatni, kizárjuk! Csoportkör - Lebonyolítás módja: Mindenki 6 meccset játszik. A 3 csoportbeli ellenféllel egy oda- és egy visszavágót. Győzelemért 3, döntetlenért 1 pont jár, vereségért semmi. Pontazonosság esetén a lőtt gól, ha az is egyezik, az egymás elleni eredmény számít. A mérkőzések eredményét a blogon vagy e-mailben kell jelezni. Csalás elkerülése végett kérek minden játékost, hogy a meccsek után mindenképp jelezze az eredményét, független attól, hogy az ellenfél megtette-e már (blogon elég, ha csak válaszüzenetben odaírja, hogy megerősítve). A csoportmeccses mérkőzések határideje: 2011. 03. 09. (szerda) Visszalépés esetén: - ha a határidőn belül találunk egy plusz embert, akkor az folytatja tovább az előző játékos helyén - ha a határidőn kívül (a határidő után eltelt 7 napban) találunk embert, akkor a Csoportban megegyezhetnek arról, hogy plusz időt kapjon a játékos, vagy automatikusan 3-0 arányú vereség kerül be a kilépők helyére. Diszkvalifikáció jár: - a már említett átigazolósdi miatt - ha a határidő lejártának feléig nem szerzi be a kötelező programokat - ha hamis eredményt küldd el e-mailben vagy a blogon (tapasztaltabbak csináljanak legalább egy screenshotot az eredményről) - ha a határidő alatt nem játssza le minden meccsét Ez esetben, az eddigi eredményeket annuláljuk és minden mérkőzéséhez 3-0 arányú vereséget írunk be. Góllövőlista: A csoportmeccsek végeztével, a Dicsőség Falára kikerül a Csoportkör legeredményesebb játékosa. Itt nem a pixel emberkékre, hanem a legtöbb gólt szerző nevezőre gondolok. Egyenes kieséses szakasz: A mérkőzéseket kisorsoljuk, előreláthatólag nem lesznek kiemelések. Ezekről még később kaptok információt, az adott időben. Mindenkinek sok sikert kívánunk és eredményes játékot! Théo & Perfect Insanity team



Oscar Hét: A Király beszéde by Frog

Újult erővel folytatom a kibővült Oscar hetet, ezúttal a 12 Oscarra jelölt Király beszédéről lesz szó. http://www.soundonsight.org/wp-content/uploads/2011/01/the-kings-speech-poster-2.jpg

A történet középpontjában VI. György angol uralkodó áll. György beszédhibával küszködött, ami még azt is nehezévé tette, hogy felolvasson egy megadott szöveget. Miután sikertelenül próbálkozik nemzete legjobb orvosaival, egy Lionel Logue nevű logopédussal hozza össze a sors. Azonban egyikőjüknek sem leesz könnyű dolga a másikkal, ugyanis mindketten igencsak törtetők. De nincs mese, együtt kell dolgozniuk, mert közeledik a II. világháború, és ekkor egy királynak a trónon van a helye, hogy beszédeivel lelkesítse a népet.

A film egy történelmi dráma. Szerintem elég lightos a drámák körében, viszont a feszültséget nagyon jól megtartja, ez főleg Colin Firthnek köszönhető. Én őt eddig csak romantikus filmekben láttam, de itt fenomenálisan alakít. Ahogyan Geoffrey  Rush is, aki ugye Lionel szerepét kapta. Igazából az ő karaktere van a legjobban megírva, egyszerre humoros, és elegáns, én néha elmosolyodtam rajta, ami egy drámában nem gyakori.
A színészi gárdát erősíti Helena Bonham Carter is. Az ő karaktere és színészi játéka nekem unszimpatikus volt.

Igazából ez kicsit rövid lett, de még pénteken egy összegző bejegyzés keretében úgy is sort kerítek erre is.

Viszlát :)
 

 

Címkék: írásos elemzések