Szívás a köbön

Egy rossz hírrel jelentkezem, miszerint a videó kártyám elhalálozott (RIP GeForce8500) ezzel magával vonzva jó pár gondot. Utálatos dolog, hogy félkész projekteket nem tudok így befejezni, de hát ez van. Addig is laptopról jelentkezem, sajnos csak írásos bejegyzésekkel. Ennyit mára, valamikor jelentkezem a közel jövőben. Sziasztok



Frog:Vitathatatlan 3 pt2

Itt a Vitathatatlan 3 2. és egyben utolsó része. A videóban nem említettem, hogy a film végén van egy kis pozitív csavar. Jó szórakozást :)


[Perfect Insanity Team] Frog- Vitathatatlan 3... by sjay95

Címkék: 2. évad 

Közös Filmnézés- Gyilkos felvonó 5. rész

Címkék: közös filmnézés 

Előrelátható

 Üdv mindenkinek :)

Láthattátok, nagyon hamar jelentkeztem 2 videóval is, és a lendület előreláthatólag nem akad meg. Holnap jelentkezem a következő Review videóval és a hétvégére is készülök egyel. Mik lesznek a címek? Inkább nem árulok el semmit, inkább azt, hogy hamarosan jön egy írásos bejegyzés az én TOP10-es filmlistámmal :)
Bonne nuit, sziasztok :)



Színészgárda-Morgan Freeman

Egy új rovatot indítunk a MovieTank és a Perfect Insanity blogok között. Jó szórakozást :)

Címkék: szereplőgárda 

I'll be back soon

Elnézést kérek a hosszú kimaradásomért, de elszállt az alaplapom, így nem tudtam (tudok) a bloggal foglalkozni. Remélhetőleg a héten megjön és visszebirok billenni a videókészítéshez. Ha minden jól megy jövőhéten elkészülök az újabb videómmal. Addig is türelmeteket kérem.