Clear Eyes, Full Hearts, Can't Lose

Mostani áldozatom egy sorozat, a Friday Night Lights, ami felmászott a listámon a 2.-3. helyre a 24 mögé, valahova a Rescue Me és a Dexter mellé. Története nem túl bonyolult, egy amerikai középiskolai focicsapatról szól. A történet helye a Texas állambeli Dillon. Ez egy kisváros ahol minden a csapatukról, a Dillon Panthersről szól. Olyan ez a sorozat, hogy még asszony is beleszeretett úgy, hogy ha azt hallja, hogy touchdown, akkor azt hiszi hogy valakit letapiztak (touch-down...:)). Nemcsak a fociról szól, hanem a csapattagok, edzők magánéletéről is. Elég sok "drámai" szál van benne, bemutatja az évad első részében lebénult egykori quarterback (irányító) küzdelmeit az új életével, és egészen megható ahogyan ábrázolják a 17-18 éves fiú harcát egyrészt saját magával, másrészt a "világgal". Sokkal többet a történetről nem írhatok a légterelő veszély miatt (spoiler, nagy poén, ha-ha-ha:P). kezdd el nézni, és fogadjunk egy sörbe, hogy magával ragad. Nem kell szeretni az amerikai focit, elég ha ismered, sőt, még talán azt se kell. Én eddig elvoltam a focival, néha megnéztem 1-1 meccset ha épp odakapcsoltam, de mostanra fanatikus lettem. Go Cowboys! :) A szereplők magával ragadnak, mindegy milyen ember vagy, megtalálod a neked valót, és izgulni fogsz érte :) Nőknek: a palik jók (asszony szerint) Paliknak (nem a Lacinak): a nők jók;) Abszolút 10/10! Azért adhatnék kevesebbet, mert 27.-én indul az elvileg utolsó 5. évad...

 



A bejegyzés trackback címe:

https://perfectinsanity.blog.hu/api/trackback/id/tr682375568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2010.10.16. 14:48:40

SnakeDoc, mindenképpen ajánlom neked az Emlékezz a Titánokra! című filmet. A Movie Tankon amúgy írtam is róla.

SnakeDoc 2010.10.16. 22:41:46

letöltve ööö azaz megvéve, köszi az ajánlást, denzel washington +pont. mindjárt nézem a minden héten háborút kb 19edszerre :)